Ønsker du å kjøpe en Jeameeno-valp?
 


Før du vurderer å kjøpe valp, må du ha tenkt grundig gjennom hva det vil si å være hundeeier. Jeg selger kun valper til folk som har overveid dette nøye. Boston terrier er en aktiv rase som liker å være med på aktiviteter og få brukt både hodet og kroppen. Man trenger ikke å ha de største ambisjonene om å konkurrere, men klart jeg syntes det er ekstra positivt om man vil det, da jeg mener boston er kjempe fine å bruke i både lydighet, agility, spor osv. Gode turer i skog og mark er en selvfølge når de blir gamle nok til det, de er fantastiske turkamerater. Utstilling er ikke et must, men kjempe gøy om du vil. Det viktigste for meg er at valpen/hunden kommer til et godt og varig hjem og får være et familiemedlem.

Jeg selger ikke valper til noen som ønsker en hund som kun skal bo i sofaen og lufte seg selv i hagen.

En liten valp kan ikke være alene hjemme den første tiden, så man må ha mulighet for å ta ut ferie eller ha valpen med seg på jobb den første tiden. Så må valpen gradvis vennes til å være hjemme alene.

 Man må være sikker på at ikke noen i husstanden er allergisk for hunder. Lurt å oppsøke noen med hund, gjerne forskjellige hunderaser, før man skaffer seg valp.

 Du må ha tid til å aktivisere og sosialisere valpen, det er kjempe viktig. Jeg anbefaler alle å ta et valpekurs. Det er en kjempe fin måte å sosialisere og miljøtrene valpen på. Og gjerne å fortsette på andre kurs også, det er mye gøy man kan gjøre sammen med hunden sin!

Du må ha råd til å gi hunden mat av beste kvalitet, det utstyret den trenger, hundekurs, veterinærbesøk, vaksinasjoner og forsikring. Råder alle å forsikre hundene sine. Det kan bli kjempe dyrt om uhellet skulle være ute.

Jeg anbefaler å øyelyse og kneleddsundersøke hunden når den er 12 mnd. gammel.

Jeg ønsker også å møte deg før jeg bestemmer meg om jeg har en valp til deg. Bor du veldig langt nordover eller i utlandet, kan man bruke referanser.

Jeg vet aldri hvor mange valper det helt sikkert er før valpene er født, så ingen får løfte om en valp før de er født. Jeg har det heller ikke sånn at første mann på lista velger valp først, jeg velger valpekjøpere etter hvem jeg syntes passer best til en av mine valper.

Jeg legger mye arbeid i å sosialisere valpene. De vil møte alle slags mennesker i alle aldre og størrelser. De vil også bli med på en del bilturer, så de er vant med det før de reiser herfra. Valpene bor på soverommet våres de første 3 ukene. Så flytter de ut i stuen og blir vant med alt som skjer i hverdagen. Jeg tar også valpene med meg ut på «oppdagelsesturer» ute rundt forbi, så ikke alt kommer på en gang den dagen de reiser. Burtrening får de også her. De har bur i valpegården, der løper de ut og inn som de vil. Og i bilen er det en selvfølge at de ligger i bur.

Du må love å sende meg bilder og oppdateringer om valpen/hunden innimellom. Jeg vil også ha tilbakemeldinger på godt og vondt.

Som valpekjøper får du valpen:

·         - Registrert i Norsk Kennel Klub.
- Med kjøpekontrakt.
- Med helseattest.
- Vaksinert.
- Ormekurbehandlet 4 ganger før levering (8 uker gammel).
- ID merket.
- Valpeperm med diverse informasjon.
- Hundens eget pass.
- Valpepakke (halsbånd/lenke, teppe og leke med lukt fra mamma og søsken,
   litt fõr av samme type som valper er vant med).
- Valpene er forsikret i Agria, og den forsikringen kan man videreføre uten kar.tid om man vil.
- Medlemskap (ut året) i Norsk Boston Terrier klubb.
- Og er det noe dere lurer på, er jeg alltid tilgjengelig for tips og råd.

Som valpekjøper har du mulighet til å følge valpen tett selv om du bor langt unna og ikke kan treffe valpen så ofte før levering. Jeg oppdaterer hjemmesiden så ofte jeg kan ang. valpene, og skriver i bloggen fra paring til levering. Så der kan man følge valpene i bilder og tekst.  

Hvis du er interessert i en valp fra Kennel Jeameeno, så send meg gjerne ​​en mail der du forteller om deg selv (og evt. resten av husstanden om dere er flere), akkurat hvorfor du ønsker en boston terrier og hvilken planer du har for en evt. kommende valp, eller ring meg på mobil: 917 89286 :) PS! SMS besvares ikke ved første gangs henvendelse.