LITT OM MEG:

Mitt navn er Anette Kristiansen Johansson. Jeg er født i -77, og bor i Arendal sammen med min mann, våre barn og hunder + en katt. Har alltid vært veldig glad i dyr, spesielt hunder. Fikk til slutt mast meg til min egen hund da jeg var 10 år gammel, og var overlykkelig over at min største drøm var gått i oppfyllelse!! Musti het jenta, og var en svart labrador som egentlig skulle blitt førerhund. Men pga HD fikk jeg beholde henne. Hun var en utrolig spesiell hund som fulgte meg gjennom tykt og tynt gjennom oppveksten - og snill og god som dagen var lang :) Jeg var 16 år da jeg fikk min første rottweiler. Jeg hadde hatt lyst på rottweiler lenge, og var kjempe glad da jeg fikk lille Nikitha. Fra - 93 og frem til - 06 er det rottweiler og dobermann jeg har drevet med. Rottweileren og dobermannen vil alltid ha en stor og spesiell plass i mitt hjerte..

Nå har jeg ei golden tispe som heter Phoebee, hun er født i - 06, og tre boston tisper som heter Susie (født i -07), Aida som er Susie´s datter (født i -10) og minste frøkna Lizzy som er Aida´s datter igjen (født i -12) Det er bare Phoebee og Aida som bor her hjemme hos oss, de to andre er ute på fõr/deleie. Jeg liker å jobbe med hundene mine, og vi driver med litt av hvert. Vi trener bruks, lydighet, blodspor og agility. Trives også med en utstilling innimellom alt det andre.

Sommeren 2009 søkte jeg om kennelnavnet Jeameeno. Kennelnavnet ble godkjent, og kennelen fikk sitt første boston terrier-kull i mars 2010.

Klubbene jeg tilhører er Arendal og Omegn HundeklubbNorsk Boston Terrierklubb og Svenska Bostonterrierklub.