TIL MINNE:

Jeameen (Knertebo´s Haxi)
(klikk på "Jeameen")

     

                    Amina
Amina var fra det første valpekullet jeg var med på, og hun ble født i 1996.Amina var vel det man kan kalle en "mandags-hund", som feilte det meste..Hun hadde folikulær dysplasi, hypotherose, og hd. Men det var kreften som til slutt tok knekken på henne, og denne fantastiske jenta døde dessverre i 2004 , 8 1/2 år gammel..

     

          Abbie (Abbie Adow)
Abbie var også fra det første kullet jeg var med på. Søster til Amina. Abbie fikk en sykom som rammet nyrer og lever, og denne jenta døde dessverre bare 2 år gammel..

     

     Woodoo (Steinsrød´s Woodoo)
Woodoo fikk hjerteinfarkt på 1-års dagen sin. Det var noe av det værste jeg har opplevd..Stakkars lille jenta..Noen av de indre organene sviktet da, og jenta sovnet inn rett etter 1-års dagen sin..

     

                     Shadow
Shadow var av den kraftige typen av rottisene. Hun ble født i 1994. Flott som dagen var lang. Men jenta hadde dessverre både Hd og Ad, og det rammet henne så mye, at hun dessverre bare ble 2 år gammel..

     

            Lazy (Lazy Beauty)
Lazy er en kjempe tragisk historie..Hun ble født i 1995. 10 uker gammel datt hun utfor en mur og brakk beinet..Hun ble operert av en spesialist, men beinet ble fullstendig ødelagt, og jenta opplevde aldri å gå normalt og uten smerter igjen. Så hun måtte reise fra meg bare 7-8 mnd. gammel..

     

                       Nikitha
Nikitha var min første rottis. Hun ble født i 1993. Jeg var 16 år gammel, og en drøm gikk i oppfyllelse når jeg fikk henne. Men jenta kunne nesten ikke gå når hun var 10 mnd. gammel pga Ad, så hun måtte dessverre reise fra meg så alt for tidlig..

     

                       Musti
Musti var min aller første hund. Jeg fikk henne i 1987, da jeg var 10 år gammel. Jeg hadde mast og mast i årevis..:) Hun var en labrador som egentlig skulle blitt førerhund. Men pga. HD fikk jeg beholde henne. Kreften tok henne dessverre fra meg da hun var 7 år gammel.. Kommer aldri til å glemme henne.. hun fulgte meg i både tykt og tynt gjennom oppveksten min..